AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmekten kaçmak

Kahve falında ölmekten kaçmak

Kahve falında ölmekten kaçmak kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işe gösterilen ilginin artacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, kazancının epey düşeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sabit geliri olacağına delalet eder.

Kahve falında ölmekten kaçmak gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar sağlığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Kahve falında öldürülmekten kaçmak ekonomik olarak kalkınacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adam öldürüp polisten kaçmak elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına alamet eder.

Kahve falında öldürüp kaçmak onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına işarettir.

Kahve falında birini öldürmek ve kaçmak maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmekten kaçmak eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, dünya malı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında adam öldürmek ve kaçmak hak yolunu bulacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına yorulur.

Kahve falında kurşundan kaçmak ayrılanların kavuşacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına delalet eder.

Kahve falında arabadan inip kaçmak karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir