AnaSayfa / Genel / Kahve falında olmayan abla görmek

Kahve falında olmayan abla görmek

Kahve falında olmayan abla görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında olmayan abla gördüyseniz:

  • Bir plan, düzenleme veya randevu bazı konuların gelişiminde ya da ilerlemesinde etkili olabilir.

Kahve falında ablanın gelin olduğunu görmek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında abla düğünü görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Kahve falında abla evlendiğini görmek daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ablanın kanser olduğunu görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı delalet etmektedir.

Kahve falında ablasının düğününü görmek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ablayla konuşmak uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abla görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin ablasını görmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir