AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin ablasını görmek

Kahve falında sevgilinin ablasını görmek

Kahve falında sevgilinin ablasını görmek fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, iş hayatında rahat edileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin ablasını gördüyseniz:

  • İleride ya da hemen yarın pişman olacağınız şeyler yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında ablanın sevgilisini görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin ablasını görmek hayırlı bir terfi alınacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisinin ablasını görmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına delalettir.

Kahve falında ablasının eski sevgilisini görmek kötü gününden de geri duracağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında ablasının sevgilisini görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında abla ve baba görmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ablayı gelinlikli görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ablasının düğününü görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir