AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktaki abiyi görmek

Kahve falında uzaktaki abiyi görmek

Kahve falında uzaktaki abiyi görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, zaferlere doymayacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki abiyi gördüyseniz:

  • Satmak veya kiralamak istediğiniz evle ilgili beklentileriniz fazlasıyla karşılanabilir ya da aile içi bazı sorunlarınız varsa çözüme kavuşabilir.

Kahve falında uzaktaki abiyi görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında abiyle evli olduğunu görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, yüksek tahsil yapacağına delalet eder.

Kahve falında abi ve anne görmek tekin olmayan işlere girileceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek abi görmek işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine işaret eder.

Kahve falında abiyle sevgili olmak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işarettir.

Kahve falında ölen abiyi görmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine işaret eder.

Kahve falında abinle evlendiğini görmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında abiyi öpmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir