AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski mesleğini görmek

Kahve falında eski mesleğini görmek

Kahve falında eski mesleğini görmek çok büyük menfaatler kazanacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski mesleğini gördüyseniz:

  • Hayatınızda bir çok olumlu değişiklik meydana gelebilir.

Kahve falında eski mesleğini yapmak en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski mesleğini görmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına delalet eder.

Kahve falında mesleğini yaptığını görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında meslek kazanmak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında meslek değiştirdiğini görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında meslek seçmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, helal lokma yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında meslekte yükselmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına delalettir.

Kahve falında meslek değiştirmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, kendi işinin sahibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir