AnaSayfa / Genel / Kahve falında ılık havuzda yüzmek

Kahve falında ılık havuzda yüzmek

Kahve falında ılık havuzda yüzmek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, manevi olarak hasar alınacağına, kirli işlere bulaşacağına, riske atılacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında ılık havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Biraz evin dışında vakit geçirmek size iyi gelebilir.

Kahve falında ılık havuzda yüzmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına işaret eder.

Kahve falında ılık suda yüzmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında ılık denizde yüzmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, üzüntülerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ılık suda yıkanmak Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında ılık rüzgar görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına yorulur.

Kahve falında ılık deniz görmek kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ılık denize girmek hatalı yollara sapılacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında ılık yağmur görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir