AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah olgun incir yemek

Kahve falında siyah olgun incir yemek

Kahve falında siyah olgun incir yemek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına alamet eder.

Kahve falında siyah olgun incir yemek gördüyseniz:

  • En iyi anlaşma sunulana kadar bekleyin.

Kahve falında siyah olgun incir yemek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında olgun incir yemek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında olgunlaşmış incir yemek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış incir görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında olgunlaşmış incir görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında olgun incir görmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında olgun incir toplamak evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalından siyah incir yemek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir