AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen sevgiliyi canlı görmek

Kahve falında ölen sevgiliyi canlı görmek

Kahve falında ölen sevgiliyi canlı görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında ölen sevgiliyi canlı gördüyseniz:

  • İki kişi arasında bir tercih yapma durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ölen sevgiliyi canlı görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü ve canlı balık görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarda canlı insan görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, edilen duaların kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında canlı tavuk satın almak güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kardeşini canlı görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü ve canlı bebek görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine delalettir.

Kahve falında canlı yüzen balık görmek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü canlı yıkamak güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir