AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda canlı insan görmek

Kahve falında mezarda canlı insan görmek

Kahve falında mezarda canlı insan görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarda canlı insan gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla biraraya gelebilir veya iletişim kurabilirsiniz.

Kahve falında mezarda canlı insan görmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına inanılır.

Kahve falında canlı insanı mezara gömmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına işarettir.

Kahve falında canlı olarak mezara girmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında canlı canlı mezara gömmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında mezardan canlı bebek çıkarmak yeni yollara girileceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında mezara canlı girmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezardan canlı çıkarmak üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü mezarda canlı görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir