AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiyle gitmek

Kahve falında ölen kişiyle gitmek

Kahve falında ölen kişiyle gitmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, çok pişmanlık duyacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, bundan da son derece mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında ölen kişiyle gitmek gördüyseniz:

  • Ekonomik veya duygusal konu her ne ise, sonuçta seçim size ait olacak.

Kahve falında ölen kişiyle hacca gitmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, onunla yaşamını birleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kişiyle hacca gitmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, hem itibar edineceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğun kişinin evine gitmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi istemeye gitmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, fakirlikten kurtulmaya inanılır.

Kahve falında ölen kişinin yanına gitmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin arkasından gitmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin evine gitmek daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına delalettir.

Kahve falında ölen kişiyle gitmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir