AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiyle hacca gitmek

Kahve falında ölen kişiyle hacca gitmek

Kahve falında ölen kişiyle hacca gitmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, ona kol kanat gereceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, başarılarını arttıracağına delalettir.

Kahve falında ölen kişiyle hacca gitmek gördüyseniz:

  • Geçmişte eğlenceli veya verimli zamanlar geçirdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi yenileyebilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kişiyle hacca gitmek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, zor günlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ölü kişiyle hacca gitmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında ölen kişiyle hacca gitmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına delalettir.

Kahve falında bir kişiyi hacca yollamak hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişinin hacca gitmesini görmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, hayır duaları alacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş kişinin hacca gittiğini görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kişinin hacca gittiğini görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen kişinin hacca gittiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir