AnaSayfa / Genel / Kahve falında böcekli elma görmek

Kahve falında böcekli elma görmek

Kahve falında böcekli elma görmek adımların çok iyi bir yol açacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, umutların yıkılacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında böcekli elma gördüyseniz:

  • Biraz dinlenin en iyisi kısa kır gezileri olabilir.

Kahve falında böcekli elma görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, maddi zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında büyük elma ağacı görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toplanmış elma görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında elma hediye almak hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden elma almak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, borçlarının kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi elma yemek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elma ve erik ağacı görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğe elma yedirmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir