AnaSayfa / Genel / Kahve falında dede evini görmek

Kahve falında dede evini görmek

Kahve falında dede evini görmek karlı ortaklıklara gireceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, çok hayırlı insan olunacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dede evini gördüyseniz:

  • Bazı konularda samimi davranmayabilirsiniz.

Kahve falında dedemin evini görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedenin evini görmek zaaflarına kapılacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına işaret eder.

Kahve falında dedenin evini görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, giden birinin geri döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dede evini görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine işarettir.

Kahve falında dedesinin evini görmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığı bir dede görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedemin dirildiğini görmek bir sınavdan geçileceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sakalı dede görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir