AnaSayfa / Genel / Kahve falında dedeyle konuşmak

Kahve falında dedeyle konuşmak

Kahve falında dedeyle konuşmak maddi konuların ferahlığa çıkacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, ölümcül hastalıklara işaret, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine işarettir.

Kahve falında dedeyle konuşmak gördüyseniz:

  • Bir seyahat, ziyaret ya da arkadaş toplantıları söz konusu olabilir.

Kahve falında ölen dedemle konuşmak iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş dedeyle konuşmak günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında dedeyle konuşmak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş dedesiyle konuşmak mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş dedemle konuşmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çok büyük mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen dedesiyle konuşmak çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ak sakallı dedeyle konuşmak girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedeyle telefonda konuşmak makam sahibi olacağına, yükseleceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir