AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen dedemle konuşmak

Kahve falında ölen dedemle konuşmak

Kahve falında ölen dedemle konuşmak yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen dedemle konuşmak gördüyseniz:

  • Bir taraftan sizden beklenenleri yerine getirirken bir taraftan da ilerlemeyi hedeflemelisiniz.

Kahve falında ölen dedemle konuşmak attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ölü dedesiyle konuşmak büyük bir özgüven kazanılacağına, eğitimlerinin iyi olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş dedesiyle konuşmak hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölen dedeyle konuşmak güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ak sakallı dedeyle konuşmak yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına inanılır.

Kahve falında ölen dedesiyle konuşmak yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş dedeyle telefonda konuşmak sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında dedeyle konuşmak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir