AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş dedeyle telefonda konuşmak

Kahve falında ölmüş dedeyle telefonda konuşmak

Kahve falında ölmüş dedeyle telefonda konuşmak maddi kayıpların sona ereceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, gönül kapılarının açılacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş dedeyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı adımları başkalarının atmasını bekleyerek zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında ölmüş dedeyle telefonda konuşmak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölü dedesiyle konuşmak aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ak sakallı dedeyle konuşmak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işarettir.

Kahve falında ölen dedeyle konuşmak ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, ailenin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen dedemle konuşmak yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen dedesiyle konuşmak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş dedesiyle konuşmak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedeyle konuşmak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, eşlerinin kapanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir