AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen dedesiyle konuşmak

Kahve falında ölen dedesiyle konuşmak

Kahve falında ölen dedesiyle konuşmak yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, takdir edilen kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen dedesiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya maddi gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölmüş dedeyle telefonda konuşmak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş dedeyle konuşmak kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında dedeyle konuşmak kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, günlerini bunun için harcayacağına işaret eder.

Kahve falında ölen dedeyle konuşmak bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü dedesiyle konuşmak her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen dedemle konuşmak başarıya giden yolların açılacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ak sakallı dedeyle konuşmak adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, iyi geçiminin devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedesiyle konuşmak sorunlarının çözüleceğine, bir anda yükseleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir