AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen dayını görmek

Kahve falında ölen dayını görmek

Kahve falında ölen dayını görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, hayır dualarına nail olacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen dayını gördüyseniz:

  • Kabalaşmak veya diş gıcırdatmak kötü sonuçlar doğurabilecekken, olumlu tavırlar sergilemeniz durumunda daha olumlu şeyler olmasını umabilirsiniz.

Kahve falında dayıyla tartışmak aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş dayıyla konuşmak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına yorulur.

Kahve falında dayıyı öpmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş dayıyı canlı görmek yanlış işler yapacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına işarettir.

Kahve falında dayımı öpmek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş dayısını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine delalettir.

Kahve falında amca ve dayı görmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına yorulur.

Kahve falında dede ve dayı görmek bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, ismini herkese duyuracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir