AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen biriyle kucaklaşmak

Kahve falında ölen biriyle kucaklaşmak

Kahve falında ölen biriyle kucaklaşmak umutsuz olacağına, üzüleceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, verilen sözlerin tutulacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, duygularının karşılıklı olacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, büyük bir makama geleceğine yorulur.

Kahve falında ölen biriyle kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz, dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir,dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Kahve falında erkekle kucaklaşmak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölen anneyle kucaklaşmak yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında düşmanla kucaklaşmak başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü insanla kucaklaşmak yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında müdürle kucaklaşmak bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında eşiyle kucaklaşmak çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinle kucaklaşmak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği biriyle kucaklaşmak zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir