AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen biriyle konuştuğunu görmek

Kahve falında ölen biriyle konuştuğunu görmek

Kahve falında ölen biriyle konuştuğunu görmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, rızkının da genişleyeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen biriyle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Entelektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif olmalısınız.

Kahve falında tavşanın konuştuğunu görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında konuşan kartal görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle konuştuğunu görmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında konuşan yavru köpek görmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında ingilizce konuşan birini görmek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşınla konuştuğunu görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, tecrübelerini aktaracağına alamet eder.

Kahve falında kartalın konuştuğunu görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında konuşan güvercin görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir