AnaSayfa / Genel / Kahve falında ingilizce konuşan birini görmek

Kahve falında ingilizce konuşan birini görmek

Kahve falında ingilizce konuşan birini görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, huzurunu kaybedeceğine, adeta havalara uçacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ingilizce konuşan birini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği bilgileri iki kere kontrol etmekte fayda var.

Kahve falında ingilizce konuştuğunu görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ingilizce konuşan birini görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ingilizce konuşmaya çalışmak daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına tabir olunur.

Kahve falında ingilizce sınavı olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında ingilizce öğrenmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında trenden inememek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ingilizce kitap okumak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ingiliz parası görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir