AnaSayfa / Genel / Kahve falında kartalın konuştuğunu görmek

Kahve falında kartalın konuştuğunu görmek

Kahve falında kartalın konuştuğunu görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yükünün azalacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, tatsız durumlar yaşanacağına, rahatın kaçacağına, yenileceğine inanılır.

Kahve falında kartalın konuştuğunu gördüyseniz:

  • Duygusal veya ticari iş ya da ilişkilerinizi testten geçirebilir veya sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında kartalın konuştuğunu görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına inanılır.

Kahve falında konuşan kartal görmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kartal tüyü görmek külfetinin ve yükünün artacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine inanılır.

Kahve falında kartal beslemek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalettir.

Kahve falında havada kartal görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kartal veya şahin görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında yavru kartal görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına yorulur.

Kahve falında kartal gibi uçmak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir