Kahve falında biriyle konuştuğunu görmek

Kahve falında biriyle konuştuğunu görmek inancını bir kenara atacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında biriyle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Sizi duygusal anlamda zorlayan veya ani tepkiler vermenize neden olan kişiler evinizde veya iş hayatınızda ilişkilerinize zarar verebilirler.

Kahve falında arapça konuştuğunu görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle konuşmadığını görmek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin telefonla konuştuğunu görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında konuşan heykel görmek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına alamet eder.

Kahve falında küs biriyle konuştuğunu görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğinin konuştuğunu görmek büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında halka konuşma yapmak falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında kartalın konuştuğunu görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir