AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşan kartal görmek

Kahve falında konuşan kartal görmek

Kahve falında konuşan kartal görmek daima afiyette olacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine alamet eder.

Kahve falında konuşan kartal gördüyseniz:

  • Bir kutlamanın özel hayatınız ya da iş yaşamınız açısından olumlu açılımları olabilir.

Kahve falında konuşan kartal görmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kartalın konuştuğunu görmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kartal yavrusu görmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında dev kartal görmek falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kartal pisliği görmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kartal görmek başına uğursuz olayların geleceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şahin kartal görmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalettir.

Kahve falında renkli kartal görmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir