AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen biriyle bir yere gitmek

Kahve falında ölen biriyle bir yere gitmek

Kahve falında ölen biriyle bir yere gitmek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yeni alanlara yöneleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen biriyle bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Alacağınız kararlardan etkilenebilecek kişilerle planlarınızı paylaşmanız gerekiyor.

Kahve falında bavullarla bir yere gitmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kuran okunan yere gitmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına alamet eder.

Kahve falında istediği yere gidememek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine yorulur.

Kahve falında bir yere koşarak gitmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, şen kahkahalar atacağına delalettir.

Kahve falında uzak bir yere gitmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında hiç görmediğin bir yere gitmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gideceği yere yetişememek güzel bir yola çıkılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gitmek istediğin yere gitmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir