AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç görmediğin bir yere gitmek

Kahve falında hiç görmediğin bir yere gitmek

Kahve falında hiç görmediğin bir yere gitmek eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, haksızlıklara uğranılacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hiç görmediğin bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Egoistlikten uzak kalmanız çevrenizdekilerle daha iyi iletişim kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında hiç görmediğin bir yere gitmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında hiç gitmediğin bir yere gitmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, malvarlığının çok daha artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hiç görmediği bir yeri görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, işlerinin yarım kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığı bir eve gitmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hiç tanımadığı bir erkek görmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında hiç tanımadığı birini görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle konuşmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hiç görmediğin arkadaşını görmek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir