AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin uçtuğunu görmek

Kahve falında ölen birinin uçtuğunu görmek

Kahve falında ölen birinin uçtuğunu görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birinin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz özelikle ön plana çıkabilir.

Kahve falında uçan karga sürüsü görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan salıncak görmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan yelkenli görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ucu kırık anahtar görmek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının uçtuğunu görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, hakkını alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan kene görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına yorulur.

Kahve falında uçan fener görmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında uçan paraşüt görmek şansının yaver gideceğine, sorunların kalmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir