Kahve falında ölen birinin güldüğünü görmek

Kahve falında ölen birinin güldüğünü görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine yorulur.

Kahve falında ölen birinin güldüğünü gördüyseniz:

  • İşyerinizde, bazı arkadaşlarınızın sizi çekememelerinden ya da kıskanmalarından kaynaklanacak bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında karşılıklı gülmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ağlamak sonrada gülmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, ele geçen paranın daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle gülmek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanının güldüğünü görmek sorunların artacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle gülmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok gülmek eğlenmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine alamet eder.

Kahve falında birisiyle gülmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına yorulur.

Kahve falında birinin çok güldüğünü görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir