AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşılıklı gülmek

Kahve falında karşılıklı gülmek

Kahve falında karşılıklı gülmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında karşılıklı gülmek gördüyseniz:

  • İlk işiniz, bir yön değişikliği ya da yapısal değişiklikler olabilir.

Kahve falında karşılıklı gülmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında karşılıksız sevdiği erkeği görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında karşılıklı namaz kılmak bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karşılıklı dövüşmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karşılıksız sevdiğini görmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, kazancının eksileceğine yorulur.

Kahve falında karşılıksız para almak hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında karşılıklı gülümsemek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine delalettir.

Kahve falında karşılıklı tartışmak eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir