AnaSayfa / Genel / Kahve falında atatürkün görmek

Kahve falında atatürkün görmek

Kahve falında atatürkün görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, işlerinin ters gideceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında atatürkün gördüyseniz:

  • Kendine güvenli tavırlarınızla başarılarınıza yardımı olabilecek kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında başka bir göreve atanmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine delalettir.

Kahve falında atatürk müzesi görmek idealist davranacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine delalet eder.

Kahve falında ata saman vermek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında ata binip sudan geçmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ata binen erkek görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında ata yem vermek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ata binmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına işaret eder.

Kahve falında atatürkün ölümünü görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir