AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin arkasından ağlamak

Kahve falında birinin arkasından ağlamak

Kahve falında birinin arkasından ağlamak bir daha işyerine gelmeyeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, afiyette olacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin arkasından ağlamak gördüyseniz:

  • Sadece duygusal ilişkiler değil sosyal kontaklarınız da bozuk olabilir.

Kahve falında ölü arkasından ağlamak sorunlarının yakında biteceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin arkasından ağlamak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze arkasından ağlamak çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin arkasından ağlamak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gidenin arkasından ağlamak maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birinin arkasından ağlamak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında askere gidenin arkasından ağlamak hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin arkasından ağlamak ele güne muhtaç hallere geleceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir