AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini sağ görmek

Kahve falında ölen birini sağ görmek

Kahve falında ölen birini sağ görmek fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, musibetlerin yaşanacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, dertlerin bölüşüleceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birini sağ gördüyseniz:

  • Size ekstra kazanç getirecek parlak fikirleriniz olabilir.

Kahve falında sağ ele yüzük takmak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen babayı sağ görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine inanılır.

Kahve falında depremden sağ kurtulmak bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında sağ insan görmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş eşini sağ görmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş annemi sağ görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında sağ dizinden vurulmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine alamet eder.

Kahve falında sağ olan kişiyi ölmüş görmek bereket ve zenginlik olacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir