AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş annemi sağ görmek

Kahve falında ölmüş annemi sağ görmek

Kahve falında ölmüş annemi sağ görmek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, kişinin gönlünü alacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş annemi sağ gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza karışan veya zarar verebilecek kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölmüş anneyi sağ görmek uzak bir yola gidileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş annemi sağ görmek karamsarlığa düşeceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına işarettir.

Kahve falında sağ annesini görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş annesini sağ görmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına işaret eder.

Kahve falında sağ olan anneyi ölmüş görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü anneyi sağ görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında ölen anneyi sağ görmek huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında sağ anneyi ölmüş görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir