Kahve falında ölen birini mezardan çıkarmak

Kahve falında ölen birini mezardan çıkarmak sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birini mezardan çıkarmak gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Kahve falında mezardan taş çıkarmak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıktan altın çıkarmak şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezardan birini çıkarmak iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine işarettir.

Kahve falında cenazeyi mezardan çıkarmak iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan canlı bebek çıkarmak tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında mezardaki ölüyü çıkarmak hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü mezardan çıkarmak ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezardan iskelet çıkarmak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, takdir edilen kişi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir