AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini küs görmek

Kahve falında ölen birini küs görmek

Kahve falında ölen birini küs görmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında ölen birini küs gördüyseniz:

  • İlişkilerde belli belirsiz zorlanmalar yaşanabilir.

Kahve falında küs olduğun kişiye tokat atmak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında küs olduğun birinin boynuna sarılmak emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında küs olduğun biriyle tartışmak dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kocayla küs olmak mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında küstüğü arkadaşını görmek huzurunu yerine getireceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun biriyle telefonda konuşmak sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına işarettir.

Kahve falında küslerle konuşmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kendine küstüğünü görmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir