AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini iyi görmek

Kahve falında ölen birini iyi görmek

Kahve falında ölen birini iyi görmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, doğru yolu bulacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birini iyi gördüyseniz:

  • Üzerinizde bulunan bazı olumsuzluklardan kurtulmakla beraber başka konularda şansınız kapanmaktadır.

Kahve falında iyi araba kullanmak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında en iyi dostunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanını iyi görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine alamet eder.

Kahve falında iyi puan aldığını görmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında iyi polis görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine tabir olunur.

Kahve falında en iyi arkadaşınla küsmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında hasta çocuğun iyileştiğini görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında sınav sonucunu iyi görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir