AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini genç olarak görmek

Kahve falında ölen birini genç olarak görmek

Kahve falında ölen birini genç olarak görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birini genç olarak gördüyseniz:

  • Rahatsızlık yaratan durumlarda dahi, nasıl olursa olsun gerekeni yapmanız lazım gelebilir.

Kahve falında genç birini ihtiyar görmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin genç halini görmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında genç bir erkekle öpüşmek işinde çok ilerleyeceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında genç aslan görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık bir genci görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında birini gençleşmiş görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında genç dövmek eline geçen malları tutamayacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında genç insanlar görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir