AnaSayfa / Genel / Kahve falında genç birini ihtiyar görmek

Kahve falında genç birini ihtiyar görmek

Kahve falında genç birini ihtiyar görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, deniz aşırı işler yapılacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında genç birini ihtiyar gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir veya önemli ilişkilerinizi besleyebilirsiniz.

Kahve falında genç birini ihtiyar görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında genç birini ihtiyarlamış görmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine işarettir.

Kahve falında ihtiyar birini genç görmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir ihtiyar görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ihtiyar bir kadın görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı ihtiyar adam görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında ihtiyarın elini öpmek çok iyi giden işlerin duracağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına işaret eder.

Kahve falında ihtiyar çift görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir