AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık bir genci görmek

Kahve falında tanıdık bir genci görmek

Kahve falında tanıdık bir genci görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, işinde terfi alacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık bir genci gördüyseniz:

  • Kararınızı verdiğiniz an da, işlerin yolunda gitmesi için ne yapmanız gerektiğini biliyor olacaksınız.

Kahve falında tanıdık birini genç görmek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdık genç bir erkek görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında genç tanıdık erkek görmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık genç görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık bir genci görmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık genç kadın görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık genç erkek görmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında annesinin gençliğini görmek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, geleceğe dair planlar yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir