AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini gençleşmiş görmek

Kahve falında birini gençleşmiş görmek

Kahve falında birini gençleşmiş görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini gençleşmiş gördüyseniz:

  • Devamında onların da aynı şekilde karşılık verdiğini görebilirsiniz.

Kahve falında genç birini ihtiyarlamış görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini gençleşmiş görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı birinin genç olduğunu görmek insanları kıracağına, üzeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine alamet eder.

Kahve falında ölen birini gençleşmiş görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı bir genç görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, hak yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında genç hoca görmek ilerledikçe ilerleyeceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı birini genç olarak görmek saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında genç bir kadını yaşlanmış görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir