AnaSayfa / Genel / Kahve falında atatürkü ölmüş görmek

Kahve falında atatürkü ölmüş görmek

Kahve falında atatürkü ölmüş görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, o masumların bedduasını alacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, böylece hayatından memnun olacağına işaret eder.

Kahve falında atatürkü ölmüş gördüyseniz:

  • Hangi konuların nasıl ilerleyeceği konusunda kafanızda net fikirleriniz oluşabilir ya da var.

Kahve falında ölmüş biriyle ata binmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde ata binmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına delalettir.

Kahve falında hızlı ata binmek falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının ata bindiğini görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında imza atanı görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ata binip sudan geçmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında atauyı görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında memur olarak atanmak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir