AnaSayfa / Genel / Kahve falında imza atanı görmek

Kahve falında imza atanı görmek

Kahve falında imza atanı görmek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, onların mutlu haberlerini alacağına alamet eder.

Kahve falında imza atanı gördüyseniz:

  • Yeni dostlarınıza fazla değer vererek eski arkadaşlarınızı ihmal ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında atatürkün imzasını görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında atatürk imzası görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, işi ile gündeme geleceğine alamet eder.

Kahve falında imza atamamak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında imza atan birini görmek güvenini sarsacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında imza atanı görmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında iş için imza atmak kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına işarettir.

Kahve falında başkasının imza attığını görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz bir kağıda imza atmak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, can sıkıcı haberler almaya işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir