Kahve falında ölmüş biriyle ata binmek

Kahve falında ölmüş biriyle ata binmek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, bedeninin de iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle ata binmek gördüyseniz:

  • Ay genelinde hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Kahve falında bir kızla ata binmek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına işarettir.

Kahve falında denizin üstünde ata binmek kötülüklerden uzak kalacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında ata ters binmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında deniz kenarında ata binmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızıl bir ata binmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek ata binmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine delalet eder.

Kahve falında tek boynuzlu ata binmek düşmanlıkların biteceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında gelinlik giyip ata binmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir