AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine bozuk para vermek

Kahve falında sevdiğine bozuk para vermek

Kahve falında sevdiğine bozuk para vermek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine bozuk para vermek gördüyseniz:

  • Çok az bir süre daha sabır gerekiyor.

Kahve falında sevdiğine bozuk para vermek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk bozuk para görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bozuk para yerden toplamak mutlu ve huzurlu biri olacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine inanılır.

Kahve falında bozuk para kağıt para görmek elindeki malların gideceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bozuk para çaldığını görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine işarettir.

Kahve falında yere bozuk para atmak tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında denizde bozuk para bulmak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk para toplamak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir