AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın para aldığını görmek

Kahve falında altın para aldığını görmek

Kahve falında altın para aldığını görmek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, işlerinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında altın para aldığını gördüyseniz:

  • Evliler dikkatli olun.

Kahve falında altın para aldığını görmek stres içinde günler geçireceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş babasından para aldığını görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının parasını aldığını görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patrondan para aldığını görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneden para aldığını görmek yüzünü güldüreceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinden para aldığını görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında babadan para aldığını görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden bozuk para aldığını görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir