AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasından para aldığını görmek

Kahve falında başkasından para aldığını görmek

Kahve falında başkasından para aldığını görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında başkasından para aldığını gördüyseniz:

  • Öğrenmeniz gereken şeylere ulaşmak için gereken görüşmeyi yapmaktan veya telefonu etmekten çekinmemeniz gerekiyor.

Kahve falında başkasının parasını aldığını görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına alamet eder.

Kahve falında birinden para aldığını görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babadan para aldığını görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşından kağıt para aldığını görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında para aldığını görmek geçmişini arkada bırakacağına, özel hayatında mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında çok para aldığını görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına delalettir.

Kahve falında ölen birinden para aldığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş babasından para aldığını görmek çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir