AnaSayfa / Genel / Kahve falında atatürk resmini görmek

Kahve falında atatürk resmini görmek

Kahve falında atatürk resmini görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atatürk resmini gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenerek yapacağınız bir şey büyük beğeni kazanabilir.

Kahve falında atatürk resmi yapmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına inanılır.

Kahve falında atatürkün resmini görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atatürkün resmini çizmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında atatürk resmi çizmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde atatürk resmi görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında atatürk resmini görmek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atatürk resmi görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında ölen birinin resmini görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir