AnaSayfa / Genel / Kahve falında atatürkün resmini görmek

Kahve falında atatürkün resmini görmek

Kahve falında atatürkün resmini görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, maddi olarak güç kazanacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Kahve falında atatürkün resmini gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleri görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında atatürk resmi çizmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atatürkün resmini çizmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında atatürkün resmini görmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde atatürk resmi görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atatürk resmi görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına yorulur.

Kahve falında atatürk resmi yapmak hayatı baştan aşağı değiştireceğine, kazanç ve kar getireceğine işarettir.

Kahve falında atatürk resmini görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, iç huzurunun yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında başbakan resmi görmek sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir