AnaSayfa / Genel / Kahve falında ataturk ölümünü görmek

Kahve falında ataturk ölümünü görmek

Kahve falında ataturk ölümünü görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında ataturk ölümünü gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya güven sorunları bazı kişilerden uzaklaşmanıza veya aranıza mesafe koymanıza neden oluyor.

Kahve falında atatürkün ölümünü görmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ataturk ölümünü görmek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek ata binmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına delalettir.

Kahve falında devlet işine atanmak bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında memur olarak atanmak bereketli işler yapılacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına rivayet eder.

Kahve falında atatürkle yemek yemek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında ata ot yedirmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ata binmek iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir