Kahve falında devlet işine atanmak

Kahve falında devlet işine atanmak yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, çok mutsuz olacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında devlet işine atanmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlamaktan vazgeçin.

Kahve falında devlet işine atanmak bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlete atanmak ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, bol kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında devlette işe girmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet işine girdiğini görmek hedeflerine yaklaşacağına, büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında devlet işinde çalışmak sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet dairesinde işe girmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine işarettir.

Kahve falında devlet işine girmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet dairesinde işe girdiğini görmek rızkın ve kısmetin artacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir